Een greep uit onze oplossingen

Portfolio

Afgeronde projecten

Hieronder vind je een selectie van projecten waar wij aan gewerkt hebben. De werkzaamheden variëren van websites onderhouden, implementeren van API koppelingen, tot het compleet bouwen van nieuwe websites.

Edelweisshaus Top 1

Appartement Edelweisshaus Top 1 is een luxe appartement in Königsleiten, Oostenrijk. Deze meertalige website is gebouwd op ons Falco vakantiehuizen platform.

Ferienhaus Niederlande

Ferienhaus Niederlande is een Duitstalige particuliere vakantiehuizen websitesite met vakantiehuizen in Nederland. De website is gebouwd op ons Falco platform. 

Eindeloos Asselt

Vakantiehuis Eindeloos Asselt is een sfeervolle woonboerderij in Asselt, op korte afstand van Roermond. Deze website is gebouwd op ons Falco Travel platform.

Vakantiehuis Huren

VakantiehuisHuren.nl is een travel website gebouwd op ons Falco platform. De website heeft een koppeling met Belvilla & Interhome. Ook kunnen huiseigenaren adverteren.

Hameau des Claudins

Hameau des Claudins is een kleinschalig vakantiepark met verwarmd zwembad in de Côte d'Azur, het zuiden van Frankrijk.  De website is gemaakt met ons Falco platform.

De Rondreisplanner

De rondreisplanner is een unieke website waarbij jezelf je eigen pakketreis kunt samenstellen. De website is gebouwd op ons Falco platform.

TotaHolidays

TotaHolidays is een travel website gebouwd op ons Falco platform. De website is voorzien van een koppeling met NextPax, Interhome & De Rondreisplanner.

Happy Vakantiehuizen

Happy Vakantiehuis is een travel website gebouwd op ons Falco platform. De website is voorzien van een API koppeling met NextPax, Interhome & Belvilla.

Villa Guapa

Villa Guapa is een particuliere vakantiewoning in Spanje. De website is gebouwd op ons platform en voorzien van een uitgebreid online reserveringssysteem.

Eurochalets

Happy Vakantiehuis is een vakantiehuis website gebouwd op ons Falco platform. De website is voorzien van een API koppeling met NextPax, Interhome & Belvilla.

Gambia Birding Tours

Gambia Birding Tours is de website van de lokale vogelreisgids Karanta Camara. Deze website is gebouwd in PHP in combinatie met onze eigen open-source PageBuilder.

Vakantiewoning Zeeland

Vakantiewoning Zeeland is een vakantiehuis in Burgh-Haamste. De website is gebouwd op ons Falco platform en voorzien van een uitgebreid online reserveringssysteem.

Vilando Vakantiehuizen

Vilando Vakantiehuizen biedt particuliere vakantiehuizen aan door héél Europa. Deze website is voorzien van een API koppeling met Belvilla en Interhome.

GD Finance

GD Finance is een administratiekantoor in Rotterdam. Deze website is gemaakt in WordPress. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de site beter gevonden wordt in Google.

Parelopvang

Parelopvang is een gastouderbureau. De website is in WordPress gemaakt. Daarnaast hebben wij een webportaal gebouwd waarin ouders en gastouders worden gematched.

Boekjecamper

Boekjecamper.nl is een camper verhuur website. De website is door gebouwd in WordPress. De campers staan in Tommy Booking Support en worden via een API call getoond.

Molenaar Witgoed

Molenaar Witgoed is een witgoedspecialist met vestigingen in Dordrecht & Ablasserdam. Wij hebben de website ontworpen en gebouwd in WordPress. 

Rioolbeheer Holland

Rioolbeheer Holland doet alles op het gebied van ontstoppen, reinigen en ontstoppen van het riool. Wij hebben deze website ontworpen en gebouwd in WordPress.

Wat kunnen wij voor je betekenen?