Een greep uit onze oplossingen

Portfolio

Afgeronde projecten

Hieronder vind je een selectie van projecten waar wij aan gewerkt hebben. De werkzaamheden variëren van websites onderhouden, implementeren van API koppelingen, tot het compleet bouwen van nieuwe websites.

De Rondreis Planner

De rondreisplanner is een website waarbij jezelf je eigen pakketreis kunt samenstellen. Plan en boek je complete reis met meerdere bestemmingen in 1x!

Ferienhaus Tirol

Ferienhaus Tirol is een meertalige particuliere vakantiehuizen websitesite met vakantiehuizen in Oostenrijk, voorzien van diverse API koppelingen. De draait op ons Falco platform. 

Duinstraatje 27

Duinstraatje 27 is een sfeervol appartement in Zoutelande, op 50 meter van het strand. De verhuur website voor dit appartement is gebouwd op ons Falco platform. 

Las Colinas Dreams

Las Colinas Dreams is een nieuw en luxe appartement gelegen aan de Spaanse Costa Brava, op het gelijknamige Golfresort. De website is gebouwd op ons Falco platform.

Vakantiehuisjes aan de IJzer

Vakantiehuisjes aan de IJzer is een verhuur website waarop twee sfeervolle vakantiewoningen in Diksmuide, België worden aangeboden. De website maakt gebruik van het Falco platform. 

Natuurhuisje Rustig Reestdal

Natuurhuisje Rustig Reestdal is een sfeervolle woonboerderij in Gelderland op loopafstand van het bos. Deze vakantiehuis website is gebouwd op ons Falco platform. 

California Snacks

California Snacks is een webshop waarbij er Amerikaanse producten worden verkocht. California Snacks maakt gebruik van een WordPress webshop d.m.v. WooCommerce.

Edelweisshaus Top 1

Appartement Edelweisshaus Top 1 is een luxe appartement in Königsleiten, Oostenrijk. Deze meertalige website is gebouwd op ons Falco vakantiehuizen platform.

Ferienhaus Niederlande

Ferienhaus Niederlande is een Duitstalige particuliere vakantiehuizen websitesite met vakantiehuizen in Nederland. De website is gebouwd op ons Falco platform. 

Eindeloos Asselt

Vakantiehuis Eindeloos Asselt is een sfeervolle woonboerderij in Asselt, op korte afstand van Roermond. Deze vakantiehuis website is gebouwd op ons Falco Travel platform.

Vakantiehuis Huren

VakantiehuisHuren.nl is een travel website gebouwd op ons Falco platform. De website heeft een koppeling met Belvilla & Interhome. Ook kunnen huiseigenaren adverteren.

Vogelhuijs Vogelkijkhutten

Vogelhuijs is een website waar vogelkijkhutten in Gelderland en in de Alblasserwaard worden aangeboden. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van ons online reserveringssysteem.

Makkenzie Services

Makkenzie Services is een bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud en beheer van luxe villa's in Zuid-Frankrijk. De website draait op WordPress en wij doen het beheer van deze website.

HuisjeHuren.nl

HuisjeHuren.nl is een travel website gebouwd op ons Falco platform. Deze particuliere vakantiehuizen website is voorzien van een API koppeling met Interhome & Belvilla.

Villa Guapa

Villa Guapa is een particuliere vakantiewoning in Spanje. De website is gebouwd op ons platform en voorzien van een uitgebreid online reserveringssysteem.

Eurochalets

Eurochalets is een particuliere vakantiehuis website gebouwd op ons Falco platform. De website is voorzien van een API koppeling met NextPax, Interhome & Belvilla.

Gambia Birding Tours

Gambia Birding Tours is de website van de lokale vogelreisgids Karanta Camara. Deze website is gebouwd in PHP in combinatie met onze eigen open-source PageBuilder.

Vakantiewoning Zeeland

Vakantiewoning Zeeland is een vakantiehuis in Burgh-Haamste. De website is gebouwd op ons Falco platform en voorzien van een uitgebreid online reserveringssysteem.

Vilando Vakantiehuizen

Vilando Vakantiehuizen biedt particuliere vakantiehuizen aan door héél Europa. Deze vakantiehuis verhuur website is voorzien van een API koppeling met Belvilla en Interhome.

GD Finance

GD Finance is een administratiekantoor in Rotterdam. Deze website is gemaakt in WordPress. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de site beter gevonden wordt in Google.

Parelopvang

Parelopvang is een gastouderbureau. De website is in WordPress gemaakt. Daarnaast hebben wij een webportaal gebouwd waarin ouders en gastouders worden gematched.

Boekjecamper

Boekjecamper.nl is een camper verhuur website. De website is door gebouwd in WordPress. De campers staan in Tommy Booking Support en worden via een API call getoond.

Molenaar Witgoed

Molenaar Witgoed is een witgoedspecialist met vestigingen in Dordrecht & Ablasserdam. Wij hebben de website ontworpen en gebouwd in WordPress. 

Rioolbeheer Holland

Rioolbeheer Holland doet alles op het gebied van ontstoppen, reinigen en ontstoppen van het riool. Wij hebben deze website ontworpen en gebouwd in WordPress.

Wat kunnen wij voor je betekenen?