API Laten maken door kenners?

  • API Koppeling & ontwikkeling
  • 10+ jaar ervaring met API koppelingen
  • Diverse API's direct beschikbaar

Waarom je eigen API laten ontwikkelen?

API is de afkorting van Application Programming Interface. Simpel gezegd zorg je met een API dat je de data beschikbaar stelt aan een ander systeem. Deze halen op hun beurt de beschikbare data weer op en verwerken dit. Deze manier van automatisering bespaart een hoop tijd en geld. Bespaar tijd door je eigen processen te automatiseren. 

NextPax
OYO Vacation Homes
Novasol Vakantiehuizen
Interhome
DanCenter
Belvilla Vakantiehuizen

Externe API koppeling aan je website koppelen

Wil jij extern aanbod gaan aanbieden en heb je hier een API koppeling voor beschikbaar gesteld gekregen? Wij zijn de partij voor het integreren van de API koppeling in je website.

Door de jaren heen hebben we al diverse API's succesvol geïmplementeerd in websites. Dankzij onze kennis van big data zijn deze koppelingen goed ingericht waardoor de website nog steeds razendsnel is. 

Je eigen API koppeling laten ontwikkelen

Door het ontwikkelen van je eigen API kun je jouw data beschikbaar maken voor andere externe platformen. Ben jij bijvoorbeeld een bedrijf die producten wil aanbieden via externe leveranciers dan is een API koppeling een prachtige uitkomst. 

Iedereen heeft altijd de juiste omschrijvingen, prijzen en actuele voorraad beschikbaar.

Eigen API koppeling laten ontwikkelen

Portfolio voorbeeld API koppeling

Voor het bedrijf Eurochalets hebben wij diverse API koppelingen toegevoegd aan de website. Zo is er een koppeling met OYO Vacation Homes (o.a. Belvilla), Interhome & NextPax. Via de API koppeling met NextPax lezen wij het Novasol aanbod uit. Dit zorgt ervoor dat er op de website ruim 75.000 particuliere vakantiehuizen staan. Dit gaat om duizenden foto's en miljoenen prijsrecords. Ondanks alle data duurt een zoekopdracht slechts 0.1 seconde.

Naast het genoemde aanbod is er een koppeling met OpenStreetMaps waarbij alle locatiegegevens en bezienswaardigheden van heel Europa geïntegreerd zijn in de website.

Tot slot is er een koppeling met Mollie als betalingsprovider zodat de gasten bij boeking direct kunnen afrekenen via o.a. iDeal.

Eurochalets vakantiehuizen website

Ook een eigen API of API Koppeling nodig?

Iedere website en api koppeling is anders. Graag zijn we transparant en tonen wij direct de prijzen, maar in dit geval is het onmogelijk om dit te doen. Wel willen we je een passende offerte op maat toesturen. Vul onderstaande formulier in en beschrijf zo concreet mogelijk waar je naar op zoek bent. Wij sturen je binnen 48 uur een gepersonaliseerde offerte toe.

Bericht verzonden.

An error has occurred, please contact us via e-mail or telephone.

Vragen?

Of wil je meer informatie?

Contact opnemen